DIENSTEN

Home / DIENSTEN

Het is mijn missie om succesvolle ondernemers te helpen met het behalen van hun doelen en het laten groeien van hun onderneming zodat zij hun dromen kunnen realiseren.

Er zitten maar 168 uren in een week. Als zelfstandig ondernemer heb je dan ook al snel je plafond bereikt. Naast het ondernemen wil je tenslotte ook nog wat vrije tijd overhouden voor je partner, je gezin en niet geheel onbelangrijk; jezelf!

Hoe je dan toch je doelen kunt behalen en je onderneming kunt laten groeien (zonder enorme investeringen en veranderingen)?

Door mij, je persoonlijke Virtual Assistant, in te schakelen. Ik help je heel graag, zodat jij jouw dromen kunt realiseren.

 

WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN…

Als Virtual Assistant kan ik je op verschillende manieren helpen:

⧗ Je onderneemt niet langer alleen. Ik ben je sparringpartner. Samen brainstormen we over jouw ideeën. Ik verzamel (achtergrond) informatie en zet alles in een planning. De acties voer ik voor je uit en zo zorgen we samen dat jouw ideeën niet langer alleen ideeën blijven.

⧗ Je blijft constant zichtbaar voor je (potentiële) klanten doordat je met regelmaat content plaatst op social media, blogs schrijft, acties uitzet of nieuwsbrieven verstuurt. Samen stellen we een planning en overzicht van onderwerpen op. Ik redigeer je teksten en zorg voor het beeldmateriaal. Zo kost het je relatief weinig tijd om toch actief je marketingplan uit te voeren.

⧗ En last but not least kan ik jou diverse (administratieve) taken uit handen nemen. Denk aan het opstellen van offertes of facturen. Het beheren van je agenda, het organiseren van bijeenkomsten of trainingen. Het opmaken van presentaties en documenten, boeken van je reizen… enz.!

 

Wil je weten welke ervaring ik reeds heb opgedaan? Lees hier mijn profiel.

Wil jij graag taken uitbesteden, maar heb ik ze hierboven niet benoemd? Stuur mij dan een mailtje. Er is veel mogelijk. Ik stem het graag met je af.