HINKE

Home / HINKE

Hallo! Welkom. Leuk dat je mijn site leest. Mijn naam is Hinke Veldhuizen – Harders, ik ben een organisatietalent en ik help graag andere mensen. Waarom? Ik vind het fantastisch om te zien hoe iemand groeit of verder komt. Stappen maakt. Het doel behaalt. En als ik daarbij kan helpen doe ik dat met heel veel plezier.

Ik vind het dan ook prachtig om te zien hoe een ondernemer groeit. Zelf iets creëert. Dat iets een succes wordt. Met kleine stappen. Soms werkt iets wel en soms werkt iets niet. Het is een ontdekkingstocht. Dat ik daar als Assistant onderdeel van mag zijn, is een enorme eer. Ik kan en mag meedenken, onderzoeken en adviseren. In mijn ogen bestaat er dan ook geen mooier vak dan het vak van Assistant. Mensen helpen om verder te komen en daar zelf keer op keer weer heel veel van leren. Dat noem ik rijkdom.

 

 

IK GELOOF…

.. in een drietal succesfactoren voor het ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer deze drie succesfactoren van het ondernemen in balans zijn, jij je doelen behaalt en kunt groeien met je onderneming. Ik geloof…

⧗ dat jij je op jouw core business moet kunnen focussen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als jij je op jouw core business richt je precies doet waar jij goed in bent, je in jouw kracht staat en hier gelukkig van wordt. En dit alles merken je klanten.

⧗ in een goede werk-privé balans. Wanneer jij voldoende tijd hebt voor jezelf, je gezin, je hobby’s dan heb je meer energie, inspiratie en creativiteit voor je onderneming.

⧗ dat je actief wilt en moet blijven ondernemen, ook wanneer je agenda vol loopt met opdrachten.

Omdat ik jou wil helpen met het behalen van je doelen en het laten groeien van je onderneming bied ik ondersteuning als Virtual Assistant. Als je deze drie succesfactoren goed in balans wilt houden kun je het niet alleen. Ik geloof dan ook dat een VA een basisbehoefte is voor een ondernemer.

 

WAAROM HINKE?

Dat moet je eigenlijk aan de mensen om mij heen vragen! Op de pagina referenties lees je de prachtige woorden die ik van opdrachtgevers mocht ontvangen. Wat ik je wel zelf kan vertellen is wat ik je kan bieden en waar ik voor sta.

⧗ Ik ben organisatorisch zeer sterk. Dit betekent voor jou dat jij de taken die ik voor je uitvoer echt los kunt laten. Ik heb het overzicht, bewaak dit, stel prioriteiten en voer tijdig uit.

⧗ Je hoeft mij niet ‘aan het werk te zetten’. Ik ben een zelfstarter en werk zeer zelfstandig. Ik kijk verder dan de rand van mijn bureau en los issues zelfstandig op. Door mijn hoge werktempo kan ik veel, kwalitatief goed, werk verzetten in korte tijd.

⧗ In onze samenwerking onderneem je niet langer alleen. Als je ideeën of vraagstukken hebt brainstorm ik met je mee, verzamel de juiste informatie, adviseer je en zet de ideeën vervolgens om in plannen en acties.

⧗ Ik houd van eerlijkheid, duidelijke communicatie en ik kom mijn afspraken na. Kortom, ik ben betrouwbaar.

 

NAAST HET ONDERNEMEN…

..ben ik getrouwd met Frans..
..mem van Frans en Doutzen..
..vind ik mijn familie en vriendinnen heel belangrijk..
..is het geloof belangrijk voor mij..
..help ik graag andere mensen..
..lees ik boeken als ik hier tijd voor maak..
..stap ik regelmatig op de bakfiets met Frans en Doutzen..
..vind ik respect voor elkaar en iedereen in zijn waarde laten belangrijk..
..heeft water een grote aantrekkingskracht op mij..
..vind ik andere culturen en geschiedenis ontzettend boeiend en interessant..

 
KOFFIE OF THEE?

Wanneer drinken wij een kop koffie of thee om te praten over jouw ‘tijdrovers’, je doelen en je dromen? Bellen of een berichtje via

06 53 73 08 44 is wel zo snel, maar een mailtje mag natuurlijk ook. Graag tot ziens!

HINKE