HOE JIJ JE DROOM KUNT REALISEREN

Home / BLOG / HOE JIJ JE DROOM KUNT REALISEREN

Dromen realiseren doe je vaak niet alleen. Toen ik tijdens de Olympische Spelen in Beijing als Personal Assistant voor o.a. Edwin Evers werkte, werkte ik ook samen met de mensen om mij heen zodat alles geregeld werd. Ik help je graag om jouw droom te realiseren. Nieuwsgierig hoe? En welke gevoel dit oplevert? Lees dan nu verder, ik vertel je er graag meer over. 

 

DE DROOM

Begin 2008, ik was 23 en ik had een droom… Mijn droom was om als PA te gaan werken voor ‘een groot man/vrouw met internationale betrekkingen’ en het liefst wilde ik mee reizen over de wereld. Daarom heb ik na mijn HBO opleiding, in de avonduren, naast mijn baan, de Schoevers opleiding tot Management Assistant gevolgd en startte ik in december 2007 met mijn eerste baan als secretaresse.

 

PA FAR AWAY

En daar kwam plotseling de oproep in mijn mailbox voorbij… een PA gezocht voor Edwin Evers tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Ik wist niet hoe snel ik moest solliciteren. Na een selectie uit 800 kandidaten zat ik bij de laatste 40. Uit deze 40 werden 3 ‘finalisten’ geselecteerd… en ik zat erbij!! Mijn droom, mijn doel, pas zo kort voor ogen, maar ik mocht in augustus 2008 naar China; als PA van Edwin Evers.

 

MIJN DROOM WORDT JOUW DROOM

En nu, in 2017, heb ik een nieuwe droom. Ik wil jou helpen. Helpen jouw droom of doel te realiseren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik jou, als ondernemer, hiermee kan helpen.

Hoe? Met mijn ondersteuning kun jij je volledig focussen op jouw klanten en opdrachten:

  • ik ben jouw sparringspartner met wie je kunt brainstormen over je ideeën;
  • en ik kan deze voor je onderzoeken, deze voor je uitwerken of omzetten in acties;
  • ik kan jouw planning en doelen voor je bewaken;
  • en hierop sturen;
  • en ik kan jouw verschillende taken uit handen nemen zodat je ook daadwerkelijk tijd hebt voor je dromen en doelen.

Kortom, met mij als sparringspartner en ondersteuner komen jouw dromen en doelen weer een stap dichterbij! Welke dit ook mogen zijn; meer klanten en opdrachten, meer omzet, extra of andere producten of diensten aanbieden, een betere werk-privé balans, meer naamsbekendheid, enz. Het is jouw droom!

 

GEVOEL

Ik vergeet nooit meer het gevoel wat ik had, al rijdend in een taxi door Beijing, stromende regen, onderweg om een aantal zaken te regelen voor een manager. Rennen van hot naar her, het verkeer is een chaos, en ondertussen even het thuisfront bellen. Vertellen dat alles goed gaat en dat dit zo supergaaf is! Een gevoel van zelfvertrouwen, de euforie omdat ik een droom had waargemaakt en vooral niet te vergeten een gevoel van geluk, omdat ik deed waar ik blij en gelukkig van werd. En dat gevoel, dat wil ik jou ook geven. 

Stuur mij een berichtje als jij je dromen ook na wilt jagen en ‘het’ gevoel wilt beleven, dan gaan wij samen aan de slag om dit te realiseren.

Interessant? Voel je vrij het te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *