REFERENTIES

Home / REFERENTIES

 

Laat het aan Hinke over en het komt voor elkaar. Zo heb ik drie jaar met Hinke samengewerkt. Hinke regelt de zaken die op haar bord liggen met een ‘can do’ houding, met een glimlach en met flair. Ik heb bijzonder plezierig met haar samengewerkt. Hinke staat in haar kracht als zij de autonomie heeft en krijgt om haar werk optimaal te kunnen doen. Ze heeft vaak aan twee woorden genoeg. Ik kan Hinke van harte aanbevelen.

Clara te Velthuis – Vrielink | Recruitment Manager | Enrichment Technology

 


 

In minder dan twee jaar tijd heeft Hinke Veldhuizen op onze school de nieuwe standaard voor effectieve ondersteuning neergezet. Met tact en gevoel voor verhoudingen heeft ze bijna moeiteloos vorm gegeven aan de professionele ondersteuning van het management van drie scholen. Dat wil dus zeggen regelen, meedenken en bewaken. En dat in het voortgezet onderwijs! Het klinkt eenvoudig, maar goed plannen, regelen en organiseren bepaalt in hoge mate het succes van een managementteam. Hinke Veldhuizen brengt dat echt in praktijk. En als een echte PROfessional heeft ze ook gezorgd voor een goede borging van die werkwijze waarmee de continuïteit verzekerd is.

Ervaar het zelf!

Peter de Jong

Directeur vestigingen Grou, Joure en Praktijkonderwijs Heerenveen –
OSG Sevenwolden

 


 

Hinke heeft vanaf januari 2015 tot oktober 2016 regelmatig werkzaamheden voor ons verricht. Wat ik als eigenaar van Bakker PSA zeer prettig vond en vind is dat zij het ondernemerschap snapt. Waardoor je een goede sparringpartner aan haar hebt. En wat ik enorm waardeer is dat als Hinke zegt ik doe het en zorg dat het dan en dan af is, het dan ook zeker weten af is! Zo kun je erop vertrouwen en hoef je er niet meer over na te denken! Ze denkt ook nog met je mee en geeft je tips en trucs, zo kun je verder met het werken aan groei van je onderneming! Wat wil je nog meer!

Erik Bakker | Eigenaar | BakkerPSA

 


 

Hinke is een uitermate professionele, efficiënt werkende en effectief uitvoerende collega, die haar kwaliteiten verpakt in een prettige persoonlijkheid en dito presentatie. Naast een uitstekend praktisch beheer van agenda weet zij zaken/thema’s op inhoudelijk en strategisch niveau juist te prioriteren.
Zij pakt zaken direct op en houdt overzicht zodat er niets verloren raakt, je kunt van haar op aan. Bovenop deze kwaliteiten op secretarieel en PA-vlak heeft zij grote affiniteit met zowel HR als IT aangelegenheden en daar waar zij kennis tekort lijkt te komen, zorgt zij ervoor dat ze eerst onderzoek doet voordat ze advies geeft. Kortom, een productieve alleskunner met een charmante aanpak.

Jan van Geffen | Manager Bedrijfsvoering | Kaliber Kunstenschool

 


 

Hinke heeft in 8 maanden tijd onze HR afdeling weten te transformeren naar een papierloze afdeling! Geef haar de verantwoordelijkheid voor een project en ze gaat ervoor. Hinke verstaat haar vak uitstekend en weet met flair de dingen voor elkaar te krijgen. Hinke dank voor je hulp de afgelopen periode en veel succes!

Marjan van der Aa – Pross | Manager HR, Communicatie en KAM | Cogas

 


 

Hinke hebben wij leren kennen als een betrokken en verantwoordelijk persoon. Hinke is geen standaard secretaresse in de oude zin van het woord, maar een zelfstandige en initiatiefrijke directie assistente die zelfstandig projecten kan draaien en die zeer veel oog voor detail heeft. Zij beseft tevens precies welke rol zij in onze organisatie heeft en geeft hier naar onze volle tevredenheid invulling aan. Wij kunnen Hinke van harte aanbevelen.

F. van de Pasch | Algemeen directeur | HTR Rubber & Foam B.V.

 


 

Sinds april 2011 werk ik samen met Hinke. Ik heb Hinke leren kennen bij één van mijn opdrachtgevers waar wij intensief hebben samengewerkt. Op het moment dat zij vertelde voor zichzelf te starten als freelance secretaresse besloot ik gelijk met haar in zee te gaan. In het begin heeft zij voor BOCU een digitaal archief en een efficiënt administratiesysteem opgezet waar wij nu zelfstandig mee werken. Bij salesgesprekken is Hinke mij regelmatig van dienst als notulist, hierdoor kan ik mij volledig op het gesprek richten. Naast het uitvoeren van deze praktische rol neemt Hinke ook de rol van sparringpartner op zich. Diverse bedrijfszaken kan ik met haar bespreken, zij denkt hierin mee, adviseert en voert vervolgens uit. Ik heb Hinke leren kennen als een professioneel persoon, accuraat en zeer communicatief vaardig; voor het opzetten van nieuwsbrieven en correspondentie draait zij haar hand niet om. De samenwerking met Hinke is een uitkomst voor mij, mede omdat zij flexibel inzetbaar is, geen vaste uren per week maar inzetbaar wanneer nodig.

J. Jansen | Directeur | BOCU

 


 

De Stichting voor Montessori-Onderwijs in Zuidoost Nederland (MOZON) met Montessori-basisscholen in Helmond, Venlo, Venray en Weert heeft Hinke leren kennen als een accurate en loyale projectsecretaresse die van aanpakken weet. Zij heeft aangetoond snel en goed te kunnen anticiperen op de typische bedrijfscultuur die het primair onderwijs met zich meebrengt. Op een sympathieke en doortastende wijze heeft zij de voorkomende werkzaamheden voor de stichting op ons bestuurskantoor verricht. Kortom, Hinke was een prima alternatief bij een tijdelijke uitbreiding van extra secretariële werkzaamheden op het gebied van Personeel en Organisatie. Een aanrader!

Lex Spee | Directeur Bestuurder | Mozon

 


 

Ik heb Hinke Harders ingehuurd om mijn administratie door te lichten en te stroomlijnen.
Na een evaluatie en een overview heeft ze ons doen inzien dat er veel tijd en geld verloren ging met de afhandeling ervan. Na enkele aanpassingen en het gedisciplineerd toepassen van de nieuwe administratiemethode hebben we hier al maanden plezier van. Hinke bedankt.

Ruud van Dorst | Directeur | Emec Benelux

 


 

Hinke Harders heeft bij VION prima werk geleverd als all-round secretaresse voor de afdeling Legal, Tax en HR. Daarnaast leidde ze ook nog een grote verhuizing. Daarbij was ze goed georganiseerd en erg prettig om mee samen te werken.

Jeroen van Beers | Tax Manager | VION N.V.

 


 

Ik heb nauw samengewerkt met Hinke toen zij HR&O secretaresse was bij Enrichment. Zij heeft zich laten zien als een uitstekende secretaresse, hands-on, gedreven en zeer betrouwbaar. Om het kort te zeggen: simply the best!

Bert Verschoor | Manager HR&O | Enrichment Technology

 


 

Ik heb Hinke leren kennen als een heel fijne, betrouwbare en prettige collega bij Start People. Hinke is gedreven, accuraat, integer en flexibel. Zij kan enorm veel werk verzetten, ze is een harde werker. Haar organisatorische talenten zijn in het bijzonder een vermelding waard. Zij is in staat om orde en structuur te geven aan processen waar zowel mens als organisatie baat bij hebben. Naast deze competenties is Hinke vooral een erg plezierig mens in de omgang. Ik kan oprecht over haar zeggen dat ze ‘one of a kind’ is. En door haar Friese achtergrond staat ze ook nog eens met beide benen op de grond! Een aanwinst voor iedere organisatie!

Marloes Stuiver | Intercedent | StartPeople