VOORDELEN

Home / VOORDELEN

Flexibiliteit

Heb je de ene week meer taken die je uit wilt besteden dan de andere week? Of heb je juist een groot project en het daardoor tijdelijk erg druk? Misschien heb je ook een maand waarin je geen taken hebt die je uit moet besteden.

Geen probleem. 

Ik kan structureel een aantal uren per week voor je werken, maar ik kan je ook tijdelijk ondersteunen bij dat ene project, of de lancering van je nieuwe dienst of product. 

Kortom, ik werk op oproepbasis. Jij hebt geen verplichtingen qua afname van uren. 

Op afstand

Wanneer er ruimte in je agenda ontstaat omdat je taken uitbesteed, wil je deze tijd ook zelf indelen en niet gebonden zijn aan ondersteuning bij jou op kantoor. Daarom werk ik volledig op afstand.

Wanneer ik voor je werk, kun jij klanten bezoeken, genieten van je vrije tijd of je focussen op jouw core business. 

Kennismaken doe ik via Skype of we spreken af om een kop koffie te drinken. Een keer 'live' brainstormen of sparren is ook geen probleem. Maar verder werk ik vanaf mijn eigen werkplek, zodat jij ook je eigen tijd kunt indelen. 

 

 

sparringpartner

Het fijne van onze samenwerking is, dat je niet alleen taken aan mij uit kunt besteden, maar ik denk ook (als ondernemer) met je mee. Eén van mijn klanten schreef in zijn referentie; 'zij snapt het ondernemerschap, waardoor je een goede sparringpartner aan haar hebt'. 

Bij alle werkzaamheden die ik voor je verricht 'kijk ik verder dan de rand van mijn bureau'. Oftewel, ik denk met je mee, denk vooruit, kijk naar het grotere geheel.

Hierbij houd ik constant jouw bedrijf en doelgroep in het vizier. Zodat het bij jouw onderneming past.