VRIJWILLIG ASSISTANT

Home / VRIJWILLIG ASSISTANT

“Als de muizen samenwerken, verplaatsen ze een olifant”… een spreekwoord uit Burkina Faso wat naar mijn mening geen nadere toelichting nodig heeft. Samen kunnen we zoveel bereiken! En de wereld wat mooier maken. Ik wil deze wereld mooier maken en daarom werk ik niet alleen als Virtual Assistant maar ook als Vrijwillig Assistant. 

 

WAT MIJ RAAKT…

Wat mij raakt is oorlog. Mensen, kinderen, die als onschuldigen in oorlog moeten leven. Hun naasten verliezen. Zo gehard worden door de toestanden waarin ze leven. Mensen die niet durven dromen, geen hoop hebben op een mooie toekomst. Dat raakt mij.

Wat mij ook raakt zijn de vragen die de laatste jaren rondom de herdenking van 4 mei en de viering van vrijheid op 5 mei worden gesteld. Moeten we nog wel herdenken en moeten we nog wel vieren… ik vind dat dit vragen zijn die we ons zelf niet eens mogen stellen. Is vrijheid voor ons zo vanzelfsprekend? Misschien wel. Ik hoop dat het een vanzelfsprekend iets blijft… en wordt voor heel veel andere mensen in de wereld.

Omdat oorlog mij raakt werk ik als Vrijwillig Assistant.

 

VRIJWILLIG ASSISTANT

Daarom heb ik een actiepagina opgezet bij War Child, zodat ik aan War Child kan doneren. Ik ben iedere maand vier uren beschikbaar als Vrijwillig Assistant. Hoe dit werkt en wat ik voor je kan doen lees je hier.

Kortom, heb jij ondersteuning nodig en wil je aan een goed doel doneren? Bel mij even of stuur mij nu een mailtje. Dan ga ik je helpen, zodat jij je doelen en dromen kunt realiseren. En samen helpen we kinderen in oorlog. Zodat zij weer kunnen spelen, dromen, lachen en groeien. Samen halen we de oorlog uit een kind. 

Ik wil meer doen. Ik moet meer doen. En dit is het minste wat ik kan doen. Wat doe jij om onze wereld iets mooier te maken?